Welcome to my playground!

Bestellen, verzenden en retourneren

Bestellen

Wat super leuk dat je bij mij een bestelling hebt gedaan, ik wil je daarvoor bedanken. Elk item wat je bij mij koopt word met veel liefde handgemaakt in mijn atelier of heb ik persoonlijk uitgezocht. Met elke bestelling support je mij en mijn kleine onderneming en daarmee ook ons gezin. Ik waardeer het enorm!

Verzenden

Alle items worden met DHL verzonden vanuit mijn atelier in Doornenburg. Verzendkosten zijn €3,95 voor een brievenbuspakketje of €6,25 voor standaard pakketpost.

Ik doen mijn best om alle items binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Zodra je pakketje op de post is krijg je van mij een mailtje met verzendbevestiging.

Houd er rekening mee dat door drukte bij de post of tijdens feestdagen je pakketje langer onderweg kan zijn.

Retourneren 

Alle items in de Dusty Corners webshop zijn uniek! Met veel liefde en aandacht handgemaakt, upcycled of door mijzelf uitgezocht. Het is niet mogelijk om items te retourneren. Ik wil je vragen om de foto's en beschrijvingen goed te bekijken voordat je een aankoop doet. Heb je vragen over een item uit de shop? Stel ze gerust!

Problemen met je bestelling

Ik pak je bestelling uiteraard zorgvuldig in. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet helemaal goed gaat tijdens het verzenden. Bij problemen met je bestelling wil ik je vragen binnen 7 dagen na levering contact met me op te nemen. Mailen mag naar Dustycorners@outlook.com

Bestelling ophalen

Wil je je bestelling liever ophalen? Dat kan uiteraard ook. Je bent welkom in mn atelier in Doornenburg. Afhalen kan alleen op afspraak. Je kunt in het bestelproces aangeven dat je het wilt afhalen. Zodra je bestelling binnen is neem ik contact met je op over een geschikt moment.

Bedrijfsgegevens 

Dusty Corners Atelier 
Langeweerdstraat 13
6686CJ Doornenburg

(Uitsluitend op afspraak te bezoeken)

 

+31 628431270

dustycorners@outlook.com

Kvk 54262089