Welcome to my playground!

In mn kleine atelier aan huis ben ik graag bezig met eigen projecten. Dat kan vanalles zijn! Iets leuks voor in de kamers van de kinderen of een mooie kunstobject voor aan de muur of een fijn kussen voor in de bank..

Ik probeer altijd te kijken of iets te hergebruiken is en er weer een nieuwe, bruikbare functie aan te geven.. Er is zoveel overproductie op deze wereldbol en op deze manier probeer ik een klein steentje bij te dragen aan het terugdringen ervan. Ons interieur is dan ook een mix van preloved, upcycled en handgemaakte items. Het maakt ons interieur persoonlijk en eigen! Zorgvuldig uitgekozen, met onze eigen handen gemaakt of toevalstreffer.. Ik vind het heerlijk met ons interieur bezig te zijn en daar komt denk ik ook mn drive voor het maken vandaan. Het customizen van ons interieur!

Ik geniet enorm van het maken en voor mij is het een stukje ontspanning in het soms drukke dagelijks leven van ons gezin. Ik vind het leuk om mijn creativiteit met anderen te delen een meer mensen te laten genieten van mijn maaksels. In mijn shop kun je heerlijk schatzoeken tussen mijn handgemaakte, upcycled en vintage treasures! Van laagdrempelige interieur opleukers tot aan wat meer serieuzere werken van mijn hand, kun je hier vinden.