Welcome to my playground!

Algemene voorwaarden

Dusty Corners Atelier hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en vind het belangrijk dat je zeker weet dat je met vertrouwen hier een aankoop kan doen!

Hieronder vind je alles wat je moet weten met betrekking tot je aankoop en levering uit de shop. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je met deze voorwaarden akkoord gaat.

Verzending en levertijd

Alle items worden met DHL verzonden vanuit mijn atelier in Doornenburg. Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor een brievenbuspakketje of €6,25 voor standaard pakketpost.


Ik doen mijn best om alle items binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Zodra je pakketje op de post is krijg je van mij een mailtje met verzendbevestiging. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor ik niet aan deze levertijd kan voldoen, dan zal ik contact met je opnemen om dit te bespreken. Custom orders vallen niet onder de normale leveringstermijn en duren doorgaans langer. Daarvoor houd ik een levertijd van ongeveer 1 tot 3 weken aan. 


Houd er rekening mee dat tijdens feestdagen of drukte bij de post je pakketje langer onderweg kan zijn.

Alle bovengenoemde levertijden zijn indicatief en hierover kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen 

Ik doe mijn best alle prijzen correct te vermelden! Een foutje maken is echter menselijk, dus onverhoopt kan er altijd een druk en/of zetfout insluipen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk en/of zetfouten. Bij druk en/of zetfouten is Dusty Corners Atelier niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Voorraad 

Mocht er om enige reden dan ook je bestelde item niet voorradig zijn neem ik contact met je op.

Klachten en retourneren 

Alle items in de Dusty Corners webshop zijn uniek! Handgemaakt, upcycled of door mijzelf uitgezocht. Kleine verschillen in kleur en vorm kunnen voorkomen.

Het is niet mogelijk om items te retourneren. Ik wil je vragen om de foto's en beschrijvingen goed te bekijken voordat je een aankoop doet. Mocht er, na levering, iets mis zijn met je bestelde artikel laat het me dan zo snel mogelijk weten. Uiteraard kijk ik dan of ik het op kan lossen voor je!

Bij problemen met je bestelling wil ik je vragen binnen 7 dagen na levering contact met me op te nemen. Mailen mag naar Dustycorners@outlook.com

Copyright 

Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van mij en Dusty Corners Atelier. Deze zijn met veel zorg en liefde samengesteld!

Het is niet toegestaan dit beeldmateriaal zonder mijn persoonlijke toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Dusty Corners Atelier 

Langeweerdstraat 13
6686CJ Doornenburg

(Uitsluitend op afspraak te bezoeken)

 

Telefoon: +31 628431270

Kvk 54262089